HVORFOR STOFBLEER?

Skånsom mod huden
Stofbleer er åndbare og hjælper barnet med at koble sammenhængen mellem behovet for at tisse og den efterfølgende våde ble.

Engangsbleer indeholder superabsorbanter, polypropylen, polyethylen og er ofte bleget med kloroxider. Dette, sammenholdt med det faktum, at engangsbleer er mindre åndbare, gør, at nogle børn får bleeksem, rødme eller andre irritationer. Mens superabsorbanterne holder væsken væk fra barnet, er der risiko for, at de også udtørre huden.

Kærlighed til mønster og farve
Man skal ikke undervurdere den vidunderlige følelse, når hylderne er fyldt med glade farver og mønstre.

Ved brug af stofbleer er ble skiftet farverig og man kan med god samvittighed smide den brugte ble i vask i stedet for i skraldepanden.

Stofbleer eller engangsbleer?
Bleer er for mange forældre en af de største udgifter ved barnet. Under en bleperiode koster det mellem 10.000 til 20.000 kr.* Til forældre, som kun bruger stofbleer, vil det anbefalede antal alt-i-en bleer være 18-24 stk. Det svarer til en pris på ca. 2000 kr. Gensalgsværdien på stofbleer er høj, så det endelige beløb er ofte lavere. Det er ikke usædvanligt at få 50% af indkøbsprisen tilbage.

*Baseret på et forbrug på 8 bleer per dag for et barn, der er blefrit i en alder af 3 år og blepriser mellem 1,2-2,5 kr./stk.

Miljøforhold
Ved engangsbleer forbruges op til 8.000 bleer under et barns bleperiode. Der er altså 8.000 bleer, som bare bliver smidt til skrald efter brug. Ved brug af stofbleer vil 20 bleer for samme periode være tilstrækkeligt.

Danmarks billigste alt-i-én bleer
Vi er glade for at kunne tilbyde Danmarks billigste alt-i-én ble. Vores mål er at understøtte en bæredygtig udnyttelse af bleer, hvor der både vil være økonomiske og miljømæssige fordele.

preloader