OM OS

Retropi er et lille svensk firma, som blev startet af et, dengang, nybagt forældrepar med tvillinger. De testede adskillige stofbleer uden at finde en variant, der var tilfredsstillende. Derfor gik de selv i gang med at udvikle en stofble, som kunne opfylde deres behov.

Vi er så heldige at være i familie med dette forældrepar, og har brugt deres bleer med stor tilfredshed. Vi har kunne følge med i, hvordan de har udviklet bleen og set hvordan dens udbredelse i Sverige er vokset gennem tiden. Vi er derfor glade for at kunne introducere Retropi bleer på det danske marked og håber at de vil blive taget lige så godt imod her.

Udover bleernes funktionalitet og et rigtig godt match mellem pris og kvalitet, er vi personligt glade for de mange farver bleen fås i. Særligt om sommeren, hvor det ikke er nødvendigt at have så meget tøj på, ser det utrolig sødt ud, når børnene løber rundt i stofbleer i flotte farver.

Vores vision er at levere et produkt, der muliggør et bæredygtig bleforbrug. En nem måde at spare penge, beskytte miljøet og undgå unødvendige kemikalier i kontakt med barnets hud.

Nyhedsbrev
Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Newsletter

Kontakt RetroPi
Du kan kontakte os på: info@retropi.dk eller via vores kontaktformular til højre.

preloader