RETROPI TIPS

Instruktioner
Selv om en All-In-One stofble ligner en engangsble, er der et par ting, du bør vide, når du bruger stofble. Hvis du bruger en stofble på samme måde som en engangsble, kan det give lidt besvær og opleves som om, den ikke lukker tæt. I klippet nedenfor beskriver vi, hvordan man gør for at få den bedste pasform ved brug af stofble.

Vedligeholdelse
Vask bleerne 1-3 gange før første brug for at maksimere absorptionen.

Efter brug
Når barnet kun ernæres ved amning/flaske:  Når barnets føde udelukkende er i flydende form, kan bleer med både urin og afføring puttes i en vaskepose og i vaskemaskinen. Der er ikke behov for at for-rense bleerne først.
Når barnet får fast føde: Når barnet begynder at få fast føde, ændre afføringen karakter og bliver tilsvarende mere fast. Her bør afføring fjernes før bleen lægges i vaskemaskinen. Normalt er det nok at tømme bleens indhold i toilettet. Alternativt kan du holde bleen mens du skylder ud i toilettet.

Tørring
Lufttørring er den mest miljøvenlige måde at få bleerne tørre på. Ved at hænge dem med indersiden udad effektiviseres tørring. Dermed forkortes tørretiden med op til et døgn i forhold til, hvis  indersiden vender indad.

Ved at lade indlæggene hænge frit på hver side af bleen, fjernes væsken hurtigst muligt.

Pasform på en nyfødt
RetroPie AIO ble Onesize betyder, at den er egnet fra fødsel til barnet er blefrit. I klippet nedenfor viser vi, hvordan du får den bedste pasform fra begyndelsen.

RetroPi anmeldelser
For mere læsning og anmeldelser fra RetroPi-bruger:   http://petitpapillon.dk/?p=333
https://babydagbog.wordpress.com

Pletter
Pletter, der ikke fjernes i vask, kan let bleges i solen. Placer bleen med pletter i et solrigt vindue eller udenfor i direkte sollys. Alternativt, behandle med flydende eller hård galdesæbe og vask derefter som sædvanligt i vaskemaskinen.

Vaskemiddel
I kan sagtens bruge  jeres sædvanlige vaskemiddel, men følgende er tips til dem, der ønsker at skåne deres bleer fra mere vaskeslitage end nødvendigt. Vaskemiddel, der er fri af zeolitter, medfører mindre slid af stofbleer, når de vaskes, hvilket forlænger bleernes levetid. Det er bedst, hvis vaskemidlet ikke indeholder blegemiddel. Vaskemiddel med mindre end 5% sæbe gør selve skylningen nemmere.

Vaskemiddel uden tilsat blegemiddel, metalpartikler osv. har ofte en lavere pris end de, der indeholder disse komponenter.

Ned under er følgende en liste på nogen af de vaskemidler som opfylder disse krav:

Biotex

Ariel Clean Right

Vores Vaskemiddel Kulørt Vask

Neutral

Ecover

Vaskeri
Stofbleerne kan vaskes sammen med anden vask på 40 °- 60 °.  En fyldt maskine er samtidig godt for miljøet og du undgår at have bleer liggende i lang tid før vask. Bleerne må ikke tørretumbles.

preloader