VILKÅR

Fragt
Vi bruger en enhedsforsendelse på 37 DKK i hele Danmark, uanset størrelse eller værdi af ordren.

Levering
Pakker sendes med GLS og har en leveringstid på 1-5 hverdage leveringstid. Du vil modtage et GLS Track&Trace nummer.

Afhentning
Ved afhentning skal du som købere kontakte os på info@retropi.dk med det dato og tidspunkt du ønsker at hente pakken. Der er kun mulighed for afhentning efter aftal. Tidspunktet er først accepteret når du har modtaget et bekræftende e-mail fra Retropi. Afhentningsadressen er Skovkæret 6, 3400 Hillerød.

Betaling
Betaling kan ske med Visa/Dankort, Mastercard eller direkte bankoverførsel.  Når betalingen er accepteret sendes en orderbekræftelse/kvittering til den angivne mail adresse.

Oplysninger
Personoplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for  altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysnigner, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvilkling af internetttet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinier for håndtering af personoplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Priser
Alle priser er inkl. 25% moms.

Nyhedsbrev
Ved at acceptere købsvilkårene accepterer du automatisk nyhedsbreve med rabatter, tilbud og nyheder fra butikken. Det drejer sig om et brev i kvartalet. Hvis du ikke ønsker nyhedsbreve, kan du skrive dette som en kommentar på et eventuelt køb. Du kan også kontakte os for at afmelde nyhedsbrevet når som helst.

Uafhentede pakker
Får du ikke hentet din pakke i tid, modtager du en påmindelse. Hvis din pakke stadig ikke afhentes derefter, returneres den til os. Ved uafhentede pakker genindsættes din betaling minus et gebyr på 99 DKK til dækning af returomkostninger og administrativt arbejde. Pakker, der ikke afhentes, er normalt ikke dækket af fortrydelsesretten.

Returret
Vi yder fuld bytte- og returret inden for 14 dage på produkter, der ikke er taget i brug. I tilfælde af bytte- og returvarer står køber selv for forsendelsesomkostningerne. Forsendelse af produktet sendes til os i uåbnet stand.

Tredjemand
Oplysninger afgivet til retropi.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

preloader